חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוגת גבינה גבוהה
הוראות
מרכיבים
  1. תחתית, בצק פריך. 1/4, 1 כוסות קמח תופח, 1 ביצה, 100 גרם מרגרינה, 3כפות סוכר,
  2. קורט מלח, מעט קליפת לימון מגורדת.
  3. חומרים לעוגה: 6 ביצים, 2 כפות קמח , 2כפות גדושות קורנפלור, 2 כפות אבקת חלב,
  4. תמצית וניל , 750 גרם גבינה לבנה, 1 כוס סוכר.
  5. חומרים לציפוי: פרוסות דקיקות של אננס. או מישמש משימורים, 200 גרם גבינה לבנה,
  6. 1 כפית זלטין +1/2 כוס חלב פושר+. סוכר לפי הטעם.
אופן ההכנה
  1. תחתית בצק פריך
  2. ללוש את כל החומרים לבצק אחיד, להכניס למקפיא ל:10 דקות, לאחר מכן לפתוח עלה דק
  3. על נייר פרגמנט ולהכניס לתבנית של התנור לקחת את הטבעת של תבנית האפייה להניח על העלה וללחוץ קלות, לאפות כ-12 דקות בחום של *180 עד שמזהיב, להוציא ולקרר.
  4. מילוי
  5. להקציף את החלבונים לקצף סמיך עם 3/4 כוס סוכר אפשר להוסיף בזמן ההקצפה מעט מיץ לימון, זה מיייצב. את החלמונים ושאר הסוכר לערבב עם החומרים היבשים, להוסיף לגבינה
  6. תוך בחישה ,לא להקציף.את כל העיסה לערבב עם החלבונים המוקצפים בעדינות עד קבלת עיסה
  7. אורירית אחידה ,לשפוך את העיסה על התחתית האפויה להבניס לתנור למשך שעה בחום בינוני+ בגמר האפייה לא להוציא מיד מהתנור.
  8. ציפוי
  9. לסדר את הפירות הדקיקים על גבי העוגה בעדינות, להמיס את הגלטין במעט מים קרים ולהוסיף לחלב החם תוך בחישה ולהוסיף את זה לגבינה הנותרת לצפות את הפרי ולהכניס למקרר
  10. לאכול למחרת וללקק את האצבעות…..