חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוגת גבינה שלוש שכבות
העוגה בגובהה נראית מרשימה לאירוח והטעם????…..וואו, אין דברים כאלה!!!!
הוראות
מרכיבים
  1. לחלק א:
  2. – 5 ביצים
  3. – 5 כפות סוכר
  4. – 5 כפות קמח
  5. – 1/2 שקית אבקת אפיה
  6. – 1/4 כוס שמן
  7. לחלק ב:
  8. – 3 גביעי גבינה 5 או 9 אחוז
  9. – 3 כפות אבקת סוכר
  10. – 1 פודינג וניל
  11. לחלק ג:
  12. – 1 קצפת צמחית
  13. – 2 כפות סוכר
  14. – 1 כפית אבקת נס קפה
  15. ניתן מעל העוגה להוסיף תפזורת של עוגיות מרוסקות….
אופן ההכנה
  1. חלק א:
  2. – מפרידים את הביצים לחלבונים ולחלמונים.
  3. – מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף אחיד.
  4. – את הקמח מערבבים עם אבקת האפייה.
  5. – לחלמונים מוסיפים את השמן.
  6. – בהדרגה מוסיפים את שאר החומרים לקצף עד לתערובת אחידה וחלקה ואופים בחום של 170-180 מעלות במשך כ-1/4 שעה, ומצננים את העוגה.
  7. חלק ב:
  8. – מקציפים את כל החומרים ביחד ומורחים על העוגה כשהיא קרה. (על חלק א)
  9. חלק ג:
  10. – מקציפים את כל החומרים ביחד ומורחים על העוגה בצורה אחידה (על חלק ב)
  11. מעל הכל ניתן לפזר עוגיות ישנות מרוסקות טוב או מעט אבקת נס קפה.
  12. הרבה אופטימיות!!!!!