חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

אגרול ממולא ב… מעורב ירושלמי
הוראות
מרכיבים
  1. 250 גרם קורקבנים מבושלים עד ריכוך, מנוקים וקצוצים גס
  2. 250 גרם לבבות נקיים וחצויים
  3. 250 גרם כבד עוף נקי וחתוך גס
  4. 1 בצל פרוס דק
  5. רבע כפית שום כתוש
  6. חצי כפית מלח
  7. רבע כפית כורכום
  8. קורט בהרט
  9. רבע כוס שמן
  10. שמן לטיגון עמוק
  11. 1 חבילה דפים לאגרול/סיגרים
  12. חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  1. במחבת מחממים רבע כוס שמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הקורקבנים, הלבבות והכבד ומטגנים יחד כדקה תוך ערבוב. מוסיפים את השום, המלח, הכורכום והבהרט ומטגנים יחד עוד כחמש עד שבע דקות. מסננים מהשמן, מערבבים עם הפטרוזיליה ומניחים בצד לצינון.
  2. מניחים מעט מהתערובת בקצהו של כל עלה בצק ומגלגלים לאגרול. כך מכינים עד שנגמרת המלית. מטגנים את האגרול בשמן עמוק ומעבירים לנייר סופג.
  3. מגישים חם עם טחינה גולמית בצד.