ממיסים את החמאה בסיר גדול ועבה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל, הסלרי והשום ומבשלים להתרככות. מערבבים בקערה את המרווה, המלח, הפלפל, האורגנו והטימין. מוסיפים את תוכן הסיר לקערה ומערבבים. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
שוטפים היטב את האווז מבחוץ ומבפנים ומייבשים אותו. משפשפים את האווז מבחוץ ומפנים עם הלימון החצוי. ממליחים ומפלפלים את האווז מבפנים ומבחוץ וממלאים אותו בתכולת הקערה. מניחים את פרוסות הבייקון מתחת לעור החזה. עוטפים את האווז ברשת עמיה בחום, או קושרים היטב. מניחים את האווז על רשת מעל לתבנית צלייה בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות. צולים את האווז בחום הגבוה כחצי שעה ומורידים את החום למאתיים מעלות. ממשיכים לצלות תוך בדיקה כל עשרים דקות למצבו של האווז, במשך שעה ועשרים דקות. מוציאים את האווז מהתנור ומסירים את הרשת או את חוטי הקשירה.