2. מוסיפים את חלמוני הביצה לרוטב (אחד בכל פעם) תוך כדי ערבוב במטריפה.
מכינים רוטב פסטו:
1. במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הפסטו.
2. מחממים חצי כוס שמנת מתוקה עם הפסטו. טועמים ומתבלים על פי הטעם (מלח, פלפל).
הכנת המנה:
1. פותחים את האוייסטרים (יש להקפיד שיהיו ללא שברי צדפה).
2. מסדרים את האוייסטרים במגש מתכת (על מצע מלח גס כך שיהיו יציבים). על כל חצי אוייסטר יוצקים כפית של רוטב מורניי ובוזקים מעל חופן נדיב של גבינת צ'דר מגורדת.
3. אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ- 8 דקות.
4. יוצקים רוטב פסטו על צלחת ההגשה ומניחים מעל לרוטב, את האוייסטרים המוקרמים.