חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

אוסובוקו טלה בחומוס, רימונים, דלעת וכוסברה
לוקח קצת זמן, אבל ממש לא מסובך. brשילוב טעמים מעניין למדי
הוראות
מרכיבים
  1. 8 יחידות אוסובוקו טלה
  2. שמן זית לטיגון
  3. 3 בצלים
  4. 3 גזרים קלופים
  5. 1 ראש סלרי קלוף
  6. 750 גרם דלעת חתוכה לקוביות
  7. 100 גרם גרגירי חומוס מושרים לילה
  8. 10 שיני שום קלופות שלמות
  9. ½ בקבוק יין אדום
  10. 100 מ"ל תרכיז רימונים
  11. עלי דפנה
  12. מלח, פלפל שחור גרוס
  13. צרור כוסברה קצוץ
  14. גרגירי רימונים משני רימונים
אופן ההכנה
  1. חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
  2. מטגנים את האוסובוקו מכל צדדיו עד שישחים. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
  3. מכניסים לאותה המחבת את כל הירקות, למעט הדלעת, ומטגנים להשחמה קלה.
  4. מוסיפים את גרגירי החומוס ושיני השום השלמות, ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
  5. יוצקים את היין האדום ותרכיז הרימונים, וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות.
  6. מתבלים במלח, פלפל ועלי הדפנה.
  7. מסדרים בסיר את הטלה המטוגן צפוף, ועליו את רוטב הירקות והיין. מוסיפים מים (או ציר עוף) עד לכיסוי כל הבשר, מכסים במכסה ומבשלים כשעה.
  8. מוסיפים את קוביות הדלעת והכוסברה וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת.
  9. מגישים יחד עם הירקות, ומקשטים בגרגירי רימון מלמעלה.
  10. ב-ת-י-א-ב-ו-ן!