חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסובוקו לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של מתכונים שונים שקיבלתי, ולבסוף הגעתי למתכון מנצח
אוסובוקו לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של מתכונים שונים שקיבלתי, ולבסוף הגעתי למתכון מנצח
הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 "חתיכות" אוסובוקו לבן
1/3 כוס שמן זית
2 גזרים
2 גבעולי סלרי
2 בצלים גדולים
3 שיני שום קצוצות
3/4 כוס קמח
1 כוס יין אדום יבש
קופסא עגבניות קוביות
1/2 1 כוסות מים
עלה דפנה
3 ענפי טימין
שלושה גבעולי בזיליקום
ענף רוזמרין
מלח, פלפל
להגשה :
1 שן שום
פטרוזיליה קצוצה
קליפה מגוררת מ-1 לימון
אופן ההכנה
שוטפים את הבשר ומנגבים היטב.
קולפים את הבצלים וקוצצים אותם.
קולפים את הגזרים וחותכים לקוביות קטנות.
פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות.
מחממים 3 כפות מהשמן בסיר גדול ושטוח ומטגנים בו את הירקות, עד שהם מתרככים מעט ומתחילים להזהיב.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוציאים לקערה.
טובלים את נתחי הבשר בקמח ומנערים את העודפים. מוסיפים את השמן שנותר לסיר ומזהיבים את הנתחים היטב מכל הצדדים. מחזירים לסיר את הירקות ומוסיפים את היין.
את קוביות העגבניות מוסיפים לסיר , את המים, עם עשבי התיבול, מלח ופלפל.
מרתיחים ומכסים את הסיר מנמיכים את האש, ומבשלים כשעתיים.
לפני ההגשה, מערבבים את השום עם הפטרוזיליה והלימון וזורים את התערובת על הבשר.
מגיש: גן-עדן
מקור: עצמי
שתף את המתכון