חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

אורז אדום עם עגבניות
הוראות
מרכיבים
  1. 5 כפות שמן קנולה
  2. 1 בצל גדול קצוץ דק
  3. 2 שיני שום כתושות (טיפ: אין צורך לקלף את השיניים, פשוט לכתוש עם הקליפה)
  4. 4 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות קטנות
  5. 2 כפות רסק עגבניות
  6. 1 גזר מגורר דק
  7. ½ 1 כפית מלח
  8. פלפל שחור
  9. 2 כפות פפריקה מתוקה
  10. 2 כוסות אורז יסמין (אורז ארוך)
  11. 3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
  1. 1.מחממים בסיר האורז שלכם את השמן ומזהיבים את הבצל והשום.
  2. 2. מוסיפים את האורז והתבלינים ומערבבים היטב עד שכל גרגר מצופה בשמן.
  3. 3. מוסיפים את הגזר ומטגנים כ – 4 דקות. לא שוכחים לבחוש תוך כדי.
  4. 4. מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות ומערבבים.
  5. 5. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים 20 דקות עם מכסה על להבה נמוכה מאד.
  6. 6. מכבים את האש ומחכים כ – 10 דקות. אסור להציץ – מתאפקים ולא מרימים את המכסה.
  7. 7. מוסיפים את קוביות העגבניות והעשבים, מערבבים ומגישים.