חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

אורז ושעועית
הוראות
מרכיבים
  1. 2 כוסות אורז
  2. להכנת השעועית (שעועית לבנה ברוטב רסק עגבניות)
  3. צריך לבשל את זה בסיר לחץ לזירוז ההכנה.
  4. 8 כוסות מים
  5. כוס שעועית לבנה
  6. כף מלח
  7. 200 גר' רסק עגבניות
אופן ההכנה
  1. להכנת האורז:
  2. מרתיחים 3 כוסות מים עם רבע כפית מלח ו-3/4 כוס שמן אחרי שהמים רותחים מוסיפים 2 כוסות אורז.
  3. נותנים לזה לרתוח ואח"כ מנמיכים את האש עד שהמים נספגים. כשהמים נספגים מעבירים לאש קטנטנה על מעומם ולא פותחים את המכסה למשך חצי שעה.
  4. להכנת השעועית:
  5. לבשל בסיר לחץ כשעה ורבע (אחרי שרותח מנמיכים את האש).
  6. מוציאים ובודקים אם השעועית סמיכה. אם היא סמיכה מוסיפים מים רותחים וממשיכים לבשל על אש קטנה.