1.לאורז: מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את האורז. מערבבים היטב עד שכל האורז מצופה בשמן. מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה.
2. מכסים במכסה עטוף מגבת ומבשלים על הלהבה הכי קטנה, למשך 18 דקות. משאירים מכוסה 5 דקות נוספות.
3. מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבצל. מערבבים עד שהבצל מתרכך ומזהיב יפה. מוסיפים את הבהרט ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הפירות היבשים ומטגנים על להבה בינונית, עד שהם מעט נצרבים. יוצקים פנימה את מיץ הלימון, מערבבים ומגישים על האורז החם.