חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אלבונדיגס בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אלבונדיגס הם קציצות בבולגרית. המתכון טעים, וניתן לשמור במקרר מספר ימים, טעמו רק משתבח
אלבונדיגס בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אלבונדיגס הם קציצות בבולגרית. המתכון טעים, וניתן לשמור במקרר מספר ימים, טעמו רק משתבח
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות
חצי ק"ג בשר בקר טחון
5-6 שני שום כתושות
4-5 כפות לא גדושות פרורי לחם או פרוסת לחם רטובה סחוטה
מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור
לתבשיל 5-6 שיני שום
כפית מלאה פפריקה מתוקה
תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות בינוני קטן
מלח, פלפל שחור
מים
שמן
אופן ההכנה
הכנת הקציצות:
מערבבים את כל החומרים ויוצרים כ-15 כדורים.
מחממים בסיר שמן, מטגנים קלות מכל הצדדים את כדורי הבשר, מוציאים ומניחים על נייר סופג. לאחר שסיימנו.
מנמיכים את הלהבה ומכניסים לאותו סיר את השום הכתוש ומטגנים דקה. מוסיפים פפריקה מתוקה, לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. לאחר מספר דקות מוסיפים מים עד גובה תפוחי האדמה.
מוסיפים למעלה את כדורי הבשר ומבשלים על אש נמוכה בינונית עד שתפוחי האדמה מתרככים.
מידי פעם לערבב את התבשיל.
מגיש: סופראמא
מקור:
שתף את המתכון