2. כשהסטיקים מוכנים והוצאו מהמחבת יוצקים למחבת ¼ כוס ברנדי משובח ( מגבירים את הלהבה מאד, מטים מעט את המחבת בזהירות אל עבר הלהבה והמחבת עולה בלהבה כחלחלה, זהירות כשהאש דועכת נישאר במחבת נוזל מרוכז סירופי מעט, יוצקים פנימה את היין המבושל והמסונן לבישול וצימצום נוספים כעשר דקות, טועמים ממליחם ומפלפלים, ללא שומרי כשרות להוסיף לרוטב 50 גרם חמאה רכה וחתוכה לקוביות ולטרוף עד שהחמאה נמסה וניבלעת ברוטב. הוא יוצא עשיר יותר, סמיך יפה ומבריק ככה.