חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אסקלופ חזה עוף בלימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתכון של ג'ינה הצדקת הנוצרית מרומא, עליה השלום. brהערה: האיטלקיה לימדה אותי שאם אין יין אפשר לסחוט לימון שלם, ולבצע את המתכון brבדיוק אותו הדבר. עשיתי וגם טעים. brהגירסה בלימון וכורכום רצה אצלנו הרבה יותר. br brנרשמה התעלפות רבתי.
אסקלופ חזה עוף בלימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתכון של ג'ינה הצדקת הנוצרית מרומא, עליה השלום. brהערה: האיטלקיה לימדה אותי שאם אין יין אפשר לסחוט לימון שלם, ולבצע את המתכון brבדיוק אותו הדבר. עשיתי וגם טעים. brהגירסה בלימון וכורכום רצה אצלנו הרבה יותר. br brנרשמה התעלפות רבתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 חזות עוף פרוסים לפרוסות דקות.
קמח.
שמן זית.
שני ענפי רוזמרין טרי.
שתי שני שום.
יין לבן (כוס וחצי).
מלח.
אופן ההכנה
א. מקמחים את פרוסות חזה העוף.
ב. מחממים היטב במחבת רחבה שמן זית ומניחים את שני ענפי הרוזמרין בשמן. לא
מוציאים אותם עד לסוף שלב הטיגון. ומטגנים קלות (רק עד שינוי הצבע ולא יותר.
אחרת מתייבש). מקפידים שיהיה מספיק שמן כל הזמן במחבת. מוציאים את הפרוסות
המטוגנות לצלחת.
ג. מנקים את המחבת משאריות הקמח ומשליכים את הרוזמרין. יוצקים שוב כשליש כוס שמן
זית, מחממים , מטגנים קלות שתי שני שום קצוצות. מוסיפים יין לבן ומלח.
ד. מרתיחים את הרוטב ומניחים בתוכו את החזות המטוגנים. מחממים יחד ומגישים.
והגירסה המעולה בלימון - במקום יין מוסיפים מיץ מלימון סחוט אחד, כפית כורכום, ו-2/3 כוס מים, ומרתיחים. מניחים את החזות ומבשלים קצרות.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון