חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אצבעות גלידה מגלידה מושחתים ומשכרים מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות גלידה מגלידה בשכבות תחתית עוגיות לוטוס שכבת גלידה מצופה בנוגט ומעל שוקולד
אצבעות גלידה מגלידה מושחתים ומשכרים מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות גלידה מגלידה בשכבות תחתית עוגיות לוטוס שכבת גלידה מצופה בנוגט ומעל שוקולד
הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
300 גרם חבילה וחצי עוגיות לוטוס טחונות (מרוסקות דק)
עוגיות קרמל לוטוס ,ניתן להשיג בסופר.
100 גרם חמאה מומסת
לגלידה:
1.3 גלידה בטעמים אהובים
לציפוי הנוגט
2פחיות חלב מרוכז ממותק
25 גרם חמאה
2 כפות דבש
לציפוי השוקולד:
200 גרם שוקולד 70%מוצקי קקאו חובה! שבור לקוביות.
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
לבסיס:
מערבבים בקערה את פירורי העוגיות והחמאה עד לעיסה אחידה משטחים ומהדקים לבסיס התבנית ומכניסים למקפיא לכשעתיים.
לגלידה:
מוציאים מהמקפיא ומפשירים עד חצי הקפאה ומורחים בשכבה אחידה על שכבת התחתית
ומקפיאים כשעתיים
לציפוי הנוגט:
שמים בסיר את החלב המרוכז,החמאה והדבש ומערבבים על להבה בינונית עד שהחמאה נמסה .
ממשיכים לבשל תוך בחישב כ- 10 דקות עד שהתערובת מסמיכה מעט ומזהיבה מקררים לחום החדר ומורכים בשכבה אחידה על הגלידה ומחזירים למקרר להקפאה
לציפוי השוקולד:
מממיסים יחד שוקולד וחמאה במיקרו 30 שניות ומערבבים, אם יש צורך מוסיפים עד זמן במיקרו עד המסה מלאה.
שופכים מעל שכבת הנוגט המקוררת והיציבה ושומרים במקרר.
מגישים בכל פעם ריבוע קטן בגודל 2 ס"מ ישירות מהקירור ,המעדן מתוק מספיק יש לאכול במנות קטנות .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון