חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורקס ביתי במגוון טעמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה שטוב שאפשר לבחור במילוי שאהוב על כל בני הבית למלא ולהנות. brקל להכין והכי חשוב. ביתי, טעים יותר וטרי.
בורקס ביתי במגוון טעמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה שטוב שאפשר לבחור במילוי שאהוב על כל בני הבית למלא ולהנות. brקל להכין והכי חשוב. ביתי, טעים יותר וטרי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג בצק עלים (אני מעדיפה" זוגלובק") קפוא
1-ביצה טרופה למריחה
3-כפות שמשום
מילוי בשר
---------
½-ק"ג בקר טחון
1-בצל קצוץ
1-שן שום כתוש
צרור קטן של:.פטרוזילה,שמיר,כוסברה טריים וקצוצים
1-כפית מלח
¼-כפית פלפל שחור טחון
1-כפית פפריקה מתוקה
1-כפית כמון
2-כפות שמן
מילו תפוחי אדמה:
-----------------
4-תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים
1-בצל קצוץ ומטוגן
מלח ופלפל שחור טחון לפי טעם
½-כפית פפריקה מתוקה
1-ביצה
מילוי גבינה:
-----------
250-גרם גבינה בולגרית
200-גרם גבינת טוב טעם/אורדה/כנענית
100-גרם גבינה צהובה מגוררת
1-ביצה
1-כפית קמח
אופן ההכנה
מילוי בשר: לצקת שמן במחבת,להוסיף בצל קצוץ ולטגן עד לשקיפות.להוסיף בשר, שום ותבלינים. לטגן עד שהבשר מתפורר(לערבב מידי פעם) כ-15 דקות.
מילוי תפוחי אדמה: לטגן בצל,להוסיף לתפוחי אדמה המרוסק, להוסיף את התבלינים וביצה,לערבב היטב. יש אפשרות גם להקפיץ עם הבצל 200-גרם פטריות מקופסת השימורים, להוסיף לחלק מתפוחי האדמה או לכולם ולקבל בורקס פטריות.
מילוי גבינה: לרסק את הגבינות,להוסיף ביצה וקמח.לערבב היטב.
לרפד תבנית של תנור בנייר אפיה ולחמם את התנור ל-200 מעלות.
לפתוח בצק עלים (להפשיר לילה לפני במקרר) ולחלק ל-4 חלקים בעזרת סכין.
לחלק גם את המילוי ל-4 ולמלא כל חלק בניפרד,לגלגל כרולדה. להניח על תבנית האפיה כך שהסגירה למטה, למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל שמשום.
לאפות 15-20 דקות.
לחלק , מילוי גבינה שאוהבים בתוספת ביצים קשות, לחלק אחר, מומלץ לאכול בתוספת רוטב פטריות (המתכון נתתי כאן באוסף שלי) או כל רוטב אחר.
בתיאבון.
מגיש: CookShare
מקור: ביתי
שתף את המתכון