מילוי בשר: לצקת שמן במחבת,להוסיף בצל קצוץ ולטגן עד לשקיפות.להוסיף בשר, שום ותבלינים. לטגן עד שהבשר מתפורר(לערבב מידי פעם) כ-15 דקות.
מילוי תפוחי אדמה: לטגן בצל,להוסיף לתפוחי אדמה המרוסק, להוסיף את התבלינים וביצה,לערבב היטב. יש אפשרות גם להקפיץ עם הבצל 200-גרם פטריות מקופסת השימורים, להוסיף לחלק מתפוחי האדמה או לכולם ולקבל בורקס פטריות.
מילוי גבינה: לרסק את הגבינות,להוסיף ביצה וקמח.לערבב היטב.
לרפד תבנית של תנור בנייר אפיה ולחמם את התנור ל-200 מעלות.
לפתוח בצק עלים (להפשיר לילה לפני במקרר) ולחלק ל-4 חלקים בעזרת סכין.
לחלק גם את המילוי ל-4 ולמלא כל חלק בניפרד,לגלגל כרולדה. להניח על תבנית האפיה כך שהסגירה למטה, למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל שמשום.
לאפות 15-20 דקות.
לחלק , מילוי גבינה שאוהבים בתוספת ביצים קשות, לחלק אחר, מומלץ לאכול בתוספת רוטב פטריות (המתכון נתתי כאן באוסף שלי) או כל רוטב אחר.