חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

בטטות מתובלות ואפויות
לגוון כל מנה בשרית בתוספת בטטות מתובלות ואפויות. brטעים מאוד וקל להכין.
הוראות
מרכיבים
  1. 6-בטטות קלופות ופרוסות בעובי של 1 ס"מ
  2. 2-שיני שום פרוסות
  3. ½-כפית פלפל שחור גרוס
  4. ½-כפית כורכום
  5. 1-כפית מלח
  6. ½-כפית פפריקה חריפה
  7. ½-כפית רוזמרין יבש
  8. ¼-כוס שמן זית
אופן ההכנה
  1. להוסיף לשמן את כל התבלינים,להוסיף לבטטות את התערובת ולערבב היטב.
  2. להעביר לכלי חסין חום,לכסות בנייר אלומינום ולאפות בתנור מחומם ל 200 מעלות כ 30 דקות.
  3. להנמיך את החום ל 160 מעלות ולהמשיך לאפות 40 דקות נוספות.
  4. להגיש חם כתוספת לכל סוגי מנות בשר/עוף.
  5. בתיאבון.