חיפוש
הצג עוד...
סינון מתקדם
Hidden label
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
Hidden label
חיפוש לפי שם המתכון
Hidden label
חיפוש בתוכן המתכון
Hidden label
סינון לפי סוג מטבח
Hidden label
בחר הכל
Hidden label
-אישי-
Hidden label
איטלקי
Hidden label
אירי
Hidden label
אמריקאי
Hidden label
אנגלי
Hidden label
ארגנטינאי
Hidden label
אתיופי
Hidden label
בוכארי
Hidden label
בולגרי
Hidden label
בלגי
Hidden label
ברזילאי
Hidden label
גרוזיני
Hidden label
גרמני
Hidden label
הודי
Hidden label
הולנדי
Hidden label
הונגרי
Hidden label
טוניסאי
Hidden label
טורקי
Hidden label
טריפוליטאי
Hidden label
יווני
Hidden label
יפני
Hidden label
ישראלי
Hidden label
לבנוני
Hidden label
מקסיקני
Hidden label
מרוקאי
Hidden label
סורי
Hidden label
סיני
Hidden label
ספרדי
Hidden label
סקוטי
Hidden label
סרבי
Hidden label
עירקי
Hidden label
ערבי
Hidden label
פולני
Hidden label
פורטוגזי
Hidden label
פיני
Hidden label
פרסי
Hidden label
צ'כי
Hidden label
צרפתי
Hidden label
קאריבי
Hidden label
קווקאזי
Hidden label
קוריאני
Hidden label
רומני
Hidden label
רוסי
Hidden label
שוודי
Hidden label
שוויצרי
Hidden label
תאילנדי
Hidden label
תימני
סינון לפי קטגוריה
Hidden label
בחר הכל
Hidden label
חגים
Hidden label
חנוכה
Hidden label
ט"ו בשבט
Hidden label
פורים
Hidden label
פסח
Hidden label
ראש השנה
Hidden label
שבועות
Hidden label
קטגוריה
Hidden label
-מתכון וידאו-
Hidden label
אומלטים ולביבות
Hidden label
אופה לחם
Hidden label
אורז
Hidden label
אטריות
Hidden label
בכתב יד
Hidden label
בצקים
Hidden label
בשר
Hidden label
גבינות
Hidden label
גלידות ושרבטים
Hidden label
דגים
Hidden label
דיאטטי
Hidden label
ירקות
Hidden label
לחמים ולחמניות
Hidden label
ללא גלוטן
Hidden label
מאכלי בריאות
Hidden label
מאכלי ים
Hidden label
מאכלי עדות
Hidden label
מאכלי עוף
Hidden label
מאכלים לילדים
Hidden label
מאכלים לשבת
Hidden label
מאפים מלוחים
Hidden label
מאפים מתוקים
Hidden label
מוחמצים
Hidden label
מוסים וקרמים
Hidden label
מטבלים וממרחים
Hidden label
מיוחדים
Hidden label
ממולאים
Hidden label
מרקים
Hidden label
משקאות וקוקטיילים
Hidden label
משקאות חמים
Hidden label
מתאבנים
Hidden label
מתוקים מטוגנים
Hidden label
מתכוני סבתא
Hidden label
סלטים
Hidden label
עוגות
Hidden label
עוגיות וביסקויטים
Hidden label
פיצות
Hidden label
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
Hidden label
פירות
Hidden label
פסטות
Hidden label
פשטידות בשרי
Hidden label
פשטידות חלבי
Hidden label
צמחוני
Hidden label
צעד אחר צעד
Hidden label
קטניות
Hidden label
קציצות
Hidden label
רטבים
Hidden label
ריבות
Hidden label
שוקולד
Hidden label
שייקים
Hidden label
תבשילי קדרה
Hidden label
תפוחי אדמה
Hidden label
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
Hidden label
כן
Hidden label
לא
סינון לפי סוג מנה
Hidden label
בחר הכל
Hidden label
חטיף
Hidden label
סלטים
Hidden label
עיקרית
Hidden label
קינוח
Hidden label
ראשונה
Hidden label
תוספת
ביגלס אמריקאי מתכון סודי מיקצועי
ביצוע המתכון צולם על ידי בתוך מאפיה מתמחה בתחום -כשתהיה אפשרות טכנית באתר brאעלה לפה סרטון brתמונות יוספו למתכון – כאשר אני אעשה בפעם הבאה brכמויות צומצמו ממידות אמריקאיות –
מנה
תוספת
מטבח
אמריקאי
כשר
כן
הכנה
אפיה
קושי
בינוני
קטגוריה
לחמים ולחמניות
הוראות
מרכיבים
1- ק"ג קמח שטיבל-2 חובה .
5 כפות סוכר חום
1 כף מלח שטוחה
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
שלוש כוסות מיים -(כוס מיים ממזכך או מי עדן
כוס סטנדרטית מלאה ב90 % מים
לזיגוג – ביצה טרופה +כף מים (סומסום או פרג )
לגיוון אם רוצים , ניתן להוסיף לקמח בזמן הכנת הבצק
או 5 כפות בצל מטוגן , או כף קינמון .
יש להקפיד להחסיר מיים מהמתכון -בהוספת הבצל המטוגן.
אופן ההכנה
מלבד את המים. מכניסים את כל המצרכים לקערת מיקסר קנווד .או קיטשינייד ,
מיקסר אחר לא יעמוד במשימה -ואתם תשרפו מנוע .
מפעילים את המיקסר למהירות האיטית ביותר
ומוסיפים 2שני כוסות מים + חצי כוס מהשלישית מים .
זמן הלישה – 14 דקות חובה במהירות בינונית .
לא ממהרים להוסיף את המים הנותרים -אלה רק
אם רואים חוסר במים. בגמר הלישה .
מכסים את הקערה במגבת לחה , ונותנים לבצק להכפיל
את נפחו .
למישטח עבודה מפזרים קמח ומוצאים את הבצק ,ומניחים
על המישטח המקומח . יוצרים מהבצק כיכר בגט .
וחותכים מהבצק רצועות של 100 גר' או 150 גר' לפי בחירתכם ,
מומלץ להשתמש במישקל מדוייק .למי שיש .
מעצבים עיגול של בייגל ומחברים את הקצוות . ביו שני כפות הידים
כאשר כף יד אחת מוכנסת לתוך עיגול הביגל בתנועות כפיים ישרות
בתנועת שיפשוף.
מניחים בתבנית אפיה המרופדת בנייר אפיה , ברווחים שווים
[הבצק יתפח לקחת זאת בחשבון]
מותחים נילון ניצמד ומכניסים למקרר ל 12 שעות מינימום .
למחרת :
ממלאים סיר רחב ועמוק במים, מבשלים לרתיחה .
מוסיפים למים 3 כפות סוכר חום וכף שטוחה מלח .
מוציאים את התבנית עם הבייגל מהמקרר ומכניסים
שלוש בייגלס לסיר או 2 תלוי בגודל הסיר , למשך שתי דקות
והופכים לעוד שתי דקות באמצעות כף עץ .
מוציאים את הבייגל מהמיים הרותחים בעזרת כף עץ ומניחים בתבנית האפיה
במרווחים שווים , טורפים 2 ביצים +2 כפות מים ומברישים את הביגלס .
לפי בחירה בוזקים סומסום או פרג או שבבי בצל מטוגן או כלום .
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צ'
במקום הנמוך בתנור למשך 20 25 דקות ,
ליצירת קרום פריך לבייגלס ניתן להניח קערת חרס או זכוכית עמידה בחום מלאה
במים רותחים בתחתית התנור . מתחת לתבנית האפיה .
ולהכניס את תבנית האפיה מעליה .
לעבוד מהר כי התנור מפסיד חום בדלת פתוחה .
בתאבון .