חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

בייגלס בירה ופרמזן
הוראות
מרכיבים
  1. 1 כוס בירה (כל סוג ייתן לבצק טעם וצבע ייחודי משלו)
  2. 2 כפות שמן זית
  3. 2 כפות דבשה (ואם אין, אז סוכר)
  4. כפית וחצי מלח
  5. 3 ורבע כוסות קמח, רצוי קמח ללחם
  6. 1 כף שמרים יבשים
  7. 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  8. לציפוי: מלח ים גס, קצח
אופן ההכנה
  1. 1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים לבצק גמיש. לשים באופן נמרץ כ-7 דקות, מכסים במגבת ומתפיחים כשעתיים. מועכים את הבצק כדי להוציא ממנו את האוויר ומחלקים ל-10 חתיכות שוות. מעצבים את הבצק לצורת בייגלס, כמו במתכון הבסיסי, ומניחים בצד לכרבע שעה.
  2. 2. בסיר רחב מחממים כ-4 ליטרים מים לרתיחה מתונה. מבשלים את טבעות הבצק במים הרותחים (שתיים-שלוש טבעות בכל פעם), עד שהבייגלס תופחים (כדקה מכל צד). מוציאים בכף מחוררת ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. בוזקים על הבייגלס המבושלים, בעודם חמים, מלח ים גס וקצח. אופים בחום של 250 מעלות, עד שהבייגלס שחומים מעט (17-20 דקות).