חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצים ספרדיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצים ספרדיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שלוש כפות שמן ,
בצל גדול חתוך דק,
עגבניות קצוצות,
שן שום חתוכה,
כף רסק עגבניות,
מחצית הכפיתחצי כפית פלפל אדום חריף סוכר,
מלח ופלפל
פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות.
אופן ההכנה
בסיר רחב ושטוח שלוש כפות שמן או מרגרינה -
מטגנים בצל גדול חתוך דק.
כאשר הבצל משחים מוסיפים עגבניות קצוצות, שן שום חתוכה, פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות ועלה דפנה אחד. משחימים את הירקות ומוסיפים ספל מים, כף רסק עגבניות, מחצית הכפית סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים היטב ומוסיפים חצי כפית פלפל אדום חריף. כאשר המים רותחים מכניסים אט אט ביצה שלמה לרוטב, ביצים כמספר הסועדים.
מכסים את הסיר ומבשלים עד שהביצים תקבלנה קרום למעלה, מוציאים בזהירות כל ביצה ושופכים מעל מעט מהרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון