חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצס קרואטי (סטרוקלי) ממולא גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בלינצס קרואטי (סטרוקלי) ממולא גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
250 גרם קמח
1 כפית מלח,
1 ביצה
1 כף שמן או 1/4 חבילת חמאה מומסת
1/4 כוס מים חמים
למילוי:
500 גרם גבינת קוטג ' או ריקוטה
1 ביצה
1 כפית שטוחה מלח
לציפוי:
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 ביצה, קורט מלח
אופן ההכנה
1. בקערה לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק
2. יוצרים מהבצק כדור ומניחים בקערה משמנים את הבצק מעט ומכסים במגבת
ל 15 דקות.
3. מקמחים משטח עבודה ומחלקים את הבצק לארבע מרדדים כל חלק עד לעובי נייר
4. מערבבים היטב את חומרי המילוי ומפזרים את המילוי כ2 ס"מ מקצה הבצק לכל אורכו
5. מגלגלים עם הידיים לגליל וחותכים עם תחתית ספל (חשוב סוגר את הקצוות)
לחתיכות של 5 ס"מ
6. בסיר עמוק מרתיחים כ 1.5 ליטר מים עם כפית מלח ומכניסים כל גליל ל 10 דקות בישול
7. מסננים מהמים ומעבירים לתבנית אפיה שופכים מעל את בלילת השמנת מתוקה
* ניתן להחליף את בלילת השמנת בחבילת חמאה מומסת
8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 10 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון