חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

הוראות
מרכיבים
  1. 4 בננות קלופות (מוזלפות במעט מיץ לימון כנגד השחרה)
  2. 1/2 כוס פרורי לחם עדיף פנקו
  3. 1/2 כוס קוקוס טחון
  4. 3 ביצים מוקצפות עם 2 כפות חלב קוקוס או חלב
  5. שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
  1. 1. קולפים את הבננה ומגירים מעליה מעט מיץ לימון ולמרוח
  2. 2. מכינים צלחת עם 1/2 כוס פרורי לחפ (פנקו) וחצי כוס קוקוס טחון
  3. 3 בצלחת נפרדת שוברים את הביצים מוסיפים 3 כפות חלב קוקוס או חלב
  4. 4. מעבירים את הבננה טבילת ביצה ולאחר מצפים בפרורי הלחם ושוב בביצה ושוב בפנקו
  5. 5. מסדרים יפה על תבנית ומעבירים למקרר ל 15 דקות
  6. 6. בסיר טיגון עם שמן צמחי (כגון תירס) על להבה בינונית גבוהה מכניסים כל בננה לטיגון עד הזהבה/השחמה.
  7. 7. מוציאים לנייר ספיגה ומגישים
  8. 8. מומלף עם סירופ מייפל ליד