חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק של ג'חנון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק של ג'חנון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קמח
3 כפות סוכר
3 כפות דבש
1/2 כפית מלח
מיים לפי הצורך( בערך 3 כוסות)
מרגרינה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד ( מלבד המרגרינה) ולשים לבצק אחיד.
מורחים על הבצק שמן ומכניסים אותו למקרר למשך חצי שעה.
מוציאים מהמקרר ומחלקים לעיגולים.
את הבצק מרדדים בעזרת מערוך לצורת עלה לוקחים מרגרינה רכה ומורחים על העלה הפתוח,מקפלים את החלק השמאלי של הבצק למרכזו ומורחים כל עליו מרגרינה,כנ"ל לגבי חלקו הימני של הבצקמותחים את הבצק ומתחילים לגלגל אותו תוך כדי מתיחות.
מסדרים הכל בסיר מיוחד ומכניסים לתנור על חום נמוך כל הלילה.
( רצוי להניח בתחתית הסיר פיתה או לחם פרוס בכדי שהבצק התחתון לא ישרף).
מגיש: orit
מקור: תימני
שתף את המתכון