מערבבים את כל החומרים יחד ( מלבד המרגרינה) ולשים לבצק אחיד.
מורחים על הבצק שמן ומכניסים אותו למקרר למשך חצי שעה.
מוציאים מהמקרר ומחלקים לעיגולים.
את הבצק מרדדים בעזרת מערוך לצורת עלה לוקחים מרגרינה רכה ומורחים על העלה הפתוח,מקפלים את החלק השמאלי של הבצק למרכזו ומורחים כל עליו מרגרינה,כנ"ל לגבי חלקו הימני של הבצקמותחים את הבצק ומתחילים לגלגל אותו תוך כדי מתיחות.
מסדרים הכל בסיר מיוחד ומכניסים לתנור על חום נמוך כל הלילה.
( רצוי להניח בתחתית הסיר פיתה או לחם פרוס בכדי שהבצק התחתון לא ישרף).