חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

בקר עם ירקות אביב
הוראות
מרכיבים
  1. 1.3 ק"ג בשר בקר כתף חתוך לקוביות גולש
  2. 4-6 כפות קמח
  3. מלח לפי הטעם
  4. פלפל שחור לתיבול
  5. שמן זית לטיגון
  6. 2 בצל קצוץ
  7. 2 שיני שום קצוצות דק
  8. 1 כפית פפריקה
  9. 32 כוס יין לבן
  10. 1.5 כוס ציר בקר חם
  11. 500 גרם עלי מנגולד חלוטים (כולל הגבעול)
  12. 250 גרם תפוחי אדמה מבושלים
  13. 300 גרם אפונה טרייה חלוטה
  14. 250 גרם שעועית ירוקה חלוטה
  15. 12 גזרים ננסיים חלוטים
  16. 1 כרישה חלוטה חתוכה לפרוסות
  17. 1 לימון גרידה + מיץ
אופן ההכנה
  1. מקמחים את קוביות הבשר וסוגרים בשמן זית מספר דקות להזהבה. מפרידים את הבשר הסגור מן הסיר ומטגנים בו את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים 1-2 דקות. מוסיפים 2 כפות קמח ומטגנים עד לקבלת צבע שחום. מסירים מהאש, מוסיפים מלח, פפריקה, פלפל שחור ומחזירים לאש.
  2. יוצקים בהדרגה את ציר הבקר והיין ומערבבים.
  3. מחזירים את הבשר לסיר, סוגרים במכסה וממשיכים לבשל עוד כשעה. מוסיפים את הירקות החלוטים ותפוחי האדמה, מוסיפים עוד ציר במידת הצורך ומתקנים טעמים. מבשלים עוד 10 דקות, יוצקים מיץ לימון מעל, וגרידת לימון ומגישים.