חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

"גולש בשר בעגבניות מיובשות" – נוסח קורלאונה איטליה
גולש בשר כפרי בעגבניות מיובשות – נוסח קורלאונה איטליה brהטעמים הטעמים והריחות מי יכול לעמוד בזה 🙂
הוראות
מרכיבים
  1. 1 ק"ג בשר חתוך לקוביות גדולות( כל נתח לבישול ארוך)
  2. 1/4 כוס שמן זית
  3. 4 שיני שום מעוכות
  4. 1 פלפל אדום חריף,טרי,מגורען וקצוץ
  5. 1 בצל גדול קצוץ גס
  6. 2 ראשי סלרי קלופים וחתוכים לקוביות
  7. 2 ראשי פטרוזיליה קלופים וחתוכים לקוביות
  8. 2 גזרים קלופים,חתוכים לאורך ל-4 חלקים ואחר-כך לפרוסות של 1 ס"מ
  9. 4 כפות רסק עגבניות מיובשות
  10. 2 כוסות יין אדום יבש או מים
  11. מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
  1. 1.מחממים שמן בסיר גדול וכבד,וכשחם מכניסים את קוביות הבשר,ומשחימים
  2. אותן מכל הצדדים.מוציאים מהסיר.
  3. 2.מוסיפים לסיר את השום,הבצל והפלפל החריף ומטגנים כ-5 דקות.
  4. 3.מוסיפים את שאר הירקות לטיגון של 3 דקות בערך,ממליחים ומפלפלים.
  5. 4.מחזירים את הבשר לסיר,מערבבים,מוסיפים את הרסק ומטגנים הכל עוד שתי
  6. דקות.
  7. 5.מרתיחים את היין,ומוסיפים לסיר.מביאים שוב לרתיחה,מתקנים תיבול,מנמיכים
  8. אש,מבשלים על להבה נמוכה כשעתיים, עד שהבשר רך לגמרי.