חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש הודו עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש הודו עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שוק הודו מפורק חתוך לקוביות
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
3 גזרים פרוסים לטבעות עבות
4 שיני שום פרוסים
3 תפוחי-אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס אפונה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור גרוס
אבקת מרק עוף
פפריקה מתוקה
3 כפיות סוכר
אופן ההכנה
בסיר רחב לחמם כ-3 כפות שמן,לטגן את הבצל עד להשחמה קלה, להוסיף את שיני השום ולטגן יחד כדקה, להוסיף את קוביות הבשר ולטגן מספר דקות. להוסיף את הירקות ולערבב.
להוסיף את שאר החומרים מלבד האפונה והפטרוזיליה, לערבב ולכסות במים, לבשל ברתיחה כ-10 דקות, להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולהמשיך לבשל כשעה וחצי
10 דקות לפני סוף הבישול להוסיף אפונה ופטרוזיליה קצוצה.
להגיש עם אורז לבן.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון