חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש שעועית ירוקה עם בשר כבש או בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש שעועית ירוקה עם בשר כבש או בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר, מתאים לבישול ארוך, אך לא סיבי , חתוך לקוביות גדולות.
1 ק"ג שעועית ירוקה ארוכה ודקה ,נקיה וחתוכה לחצי
1 רסק עגבניות (400 גרם)
350 מ"ל בירה לבנה מכל סוג (1 בקבוק)
1 כף פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה, לפי הטעם
מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כף בהרת
1 כף סומק
שמן זית
2 בצל קצוץ דק
4-5 שיני שום קצוץ
אופן ההכנה
לטגן קלות את הבצל בשמן הזית בסיר עם תחתית כבדה, עד שהבצל יהיה שקוף.
להוסיף את הבשר ולהזהיב אותו מכל הכיוונים. להוסיף את רסק העגבניות ,התבלינים
והשום ולערבב היטב. להמשיך לטגן קלות ולהוסיף את הבירה (אפשר להוסיף במקומה מים רותחים) להקטין את האש ולבשל על אש קטנה כשעה וחצי עד שהבשר יהיה רך (אפשר
לבשל בסיר לחץ חצי מהזמן). אפשר להוסיף פלפל סודני חריף, למי שאוהב חריף.
להוסיף מלמעלה את השעועית הירוקה (אפשר לקנות קפואה ואז להפשיר אותה ולשטוף)
ולבשל כ-רבע שעה לערבב עם הבשר ולבשל עוד כרבע שעה.
להגיש חם עם תפו"א או אורז.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון