חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

גלידת גזר
לפי דעתי הגלידה הכי טעימה בעולם למרות שהיא נשמעת זוועתית בהתחלה. brקודם נסו ואחר כך תגיבו…
הוראות
מרכיבים
  1. 250 מ"ל שמנת מתוקה
  2. 250 מ"ל חלב
  3. 3 גזרים בינוניים
  4. 6 חלמונים
  5. 100 גרם סוכר
אופן ההכנה
  1. 1. בסיר מביאים לרתיחה את השמנת והחלב עם הגזרים החתוכים דק דק. מניחים לתערובת להצטנן מעט.
  2. 2. מערבלים במיקסר את החלמונים עם הסוכר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  3. 3. משווים טמפרטורות: יוצקים מעט מהחלב לתערובת החלמונים, מערבבים ומוסיפים את יתרת החלב. מניחים את התערובת מעל ביין מארי וממשיכים לערבב עד שהיא מסמיכה: היא צריכה להגיע לטמפרטורה של 85 מעלות או להיות סמיכה מספיק כך שתכסה כף עץ ואם נעביר בה אצבע ייווצר שביל שלא ייסגר.
  4. 4. מסננים את התערובת ומקררים אותה כמה שיותר מהר (רצוי להכניס לקערה מלאה בקרח). מכסים את הכלי ומעבירים למקפיא.
  5. 5. יש לערבב את התערובת מדי פעם ולהחזיר למקפיא.