חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגי אמנון / דניס מפולטים על מצע חומוס נוסח נתיבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה דגים על מצע חומוס מתובל בקוסברת ופטרוזיליה brטעים ל"החריד"
דגי אמנון / דניס מפולטים על מצע חומוס נוסח נתיבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה דגים על מצע חומוס מתובל בקוסברת ופטרוזיליה brטעים ל"החריד"
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
6 דגי דניס / אמנון/אדמונית מפולטים
במשקל 450 גר' כל אחד
600 גר' גרגרי חומוס
10 שיני שום
מיץ מלימון אחד
מלח, פלפל שחור
כף פפריקה גרוסה
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
כפית כמון
כף סודה לשתיה
עירית קצוצה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.משרים את החומוס ללילה. מוסיפים כף סודה לשתיה
מביאים את החומוס לרתיחה ומנמיכים את האש. , מיץ
מלימון אחד, 10 שיני שום, כפית כמון, כף פפריקה
גרוסה ואת צרור הכוסברה. מביאים את הכל לרתיחה
ומוציאים את הקצף הלבן. מבשלים כשעה ממליחים
ומפלפלים. מצמצמים את הנוזלים עד לרבע מגובה
הסיר.
2 ממליחים ומפלפלים את הדגים, מעבירים את החומוס
לתבנית אפייה ומניחים את פילה הדניס על החומוס.
מפזרים את הפטרוזיליה ומכניסים לתנור ב- 180
מעלות למשך 18 דקות.
3. מוציאים את הדגים ומפזרים את העירית.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון