חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

דג בס במילוי אגוזי קליפורניה " חגיגי"
הוראות
מרכיבים
  1. 4 דגי בס טריים [ כ200 גרם ליחידה ] שלמים ונקיים .
  2. 2 כפות שמן זית
  3. קורט מלח
  4. קורט פלפל שחור גרוס
  5. 3 כוסות יין לבן יבש
  6. לימון פרוס
  7. 50 גרם אגוזי קליפורניה שלמים לקישוט .
  8. למילוי :
  9. 150 גרם אגוזי קליפורניה קלויים
  10. 3 כות קמח מצה
  11. 150 גרם מרגרינה בטעם חמאה בטמפרטורת החדר .
  12. 5 שיני שום קלופות וקצוצות דק .
  13. חצי כוס מיץ לימון
  14. צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  15. צרור שמיר קצוץ דק
  16. קורט מלח
  17. קורט פלפל שחור
  18. קורט סוכר חום
אופן ההכנה
  1. חורצים שלושה חתכים בגב הדג .
  2. מכניסים בכל חריץ פלח לימון ואגוז אחד .
  3. מרסקים את חומרי המילוי במעבד מזון למחית חלקה .
  4. ממלאים את הדג בחומרי המילוי .
  5. משמנים את הדג בשמן זית ומניחים בתבנית אפיה , מתבלים במלח ופלפל ויוצקים את היין מעל .
  6. אופים בתנור שחומם ל180 מעלות למשך כ 40 דקות .
  7. מגישים כמנה אישית !
  8. בתאבון