חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג חריף אורגינלי טאגין נוסח רבאט מרוקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאגין חריימה בנוסח רבט
דג חריף אורגינלי טאגין נוסח רבאט מרוקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאגין חריימה בנוסח רבט
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים :
3 דגים לחתוך לחתיכות רחבות.של 3-4 ס"מ
אפשר כמובן אדמונית, קרפיון, אמנון, או מכל דג שאתם אוהבים ומיועד
לבישול.
3 תפוא"ד
3 גזרים גדולים פרוסים גס
1/2 כוס גרגירי חומוס שהושרו לילה קודם
2 פלפלים אדומים חתוכים לרבעים
1.5 ראשי שום קלופים
1.5 כפות פפריקה מתוקה
2 כפיות פפריקה חריפה
1 כף כורכום
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 חבילה קוסברה קצוצה דק
4 פלפלים חריפים טריים קצוצים לטבעות
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.לוקחים את פרוסות הדג ומניחים בסיר מוסיפים 1 כף מלח גס מערבבים
ומניחים ללילה ושוטפים היטב.
2.בסיר רחב ושטוח, רצוי סיר לדגים מניחים שכבה של-
א. 3 תפו"א בינוניים קלופים ופרוסים לפרוסות של כ- 1 סמ" וחצי.
ב. פרוסות גזר, לימון כבוש אם יש לחתוך לחתיכות קטנות, כחופן או שניים , גרגרי חומוס
פלפל אדום 1/2 מכמות השום גם כתוש וגם סתם מקולף .מפזרים מחצית מהפטרוזיליה
והכוסברה. לפזר מעט מעל הירקות לפני הנחת הדג
ג. לוקחים את פרוסות הדג ומסדרים בסיר
ד. מפזרים את את הכורכום המלח הפלפל החריף מעלהדג
ה. לוקחים מחצית מהפפריקה המתוקה והחריפה ומפזרים מעל
ו. להוסיף מים בזהירות מהצד כדי לא לשטוף את התיבול מעל הדג,
למלא מים עד שכמעט יגיע לכיסוי הדגים
ז. להביא לרתיחה על להבה גבוה לכסות ולבשל כ 15 דקות ,
להסיר את המיכסה ולהנמיך את האש לאש בינונית
ח. לוקחים כוס שמן מוסיפים את שני סוגי הפפריקה ומערבבים היטב עד שלא נותרו גושים
ושופכים תוך פיזור על הדג מנערים את הסיר כדי שכל השמן התערבב היטב.
ט. ממשיכים לבשל ללא מיכסה עד שנותר 1/3 או פחות מהנוזלים לפי רצונכם
**ישנה חשיבות מרובה, ליציקת רוטב על הדג במשך הבישול.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון