חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מוסר-ים עם קרם "קסבייה", ארטישוק ועגבניות צלויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף אביב משה ממסעדת מסה, אחראי על אחת המנות הטובות יותר שקיימות בימים אלה בתפריטי מסעדות. לטעמנו מומלץ לתת לו לבשל לכם, אבל אפשר לנסות גם בבית והנה המתכון
דג מוסר-ים עם קרם "קסבייה", ארטישוק ועגבניות צלויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף אביב משה ממסעדת מסה, אחראי על אחת המנות הטובות יותר שקיימות בימים אלה בתפריטי מסעדות. לטעמנו מומלץ לתת לו לבשל לכם, אבל אפשר לנסות גם בבית והנה המתכון
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים נקיים מעצמות של מוסר-ים (כ- 180 גרם כל אחד)
שמן זית
מלח
טימין
קרם ארטישוק:
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף
1.5 ליטר ציר ירקות
100 מ"ל שמנת מתוקה
מיץ לימון מלימון אחד
מלח
תוספת ארטישוק:
2 ארטישוק קלופים (לבבות)
2 עגבניות ללא קליפה וגלעינים (פילה)
2 בצלים ירוקים חתוכים ברוחב 5 ס"מ (כולל הלבן)
2 שיני שום פרוסות
2-3 עלי מרווה
כף עלי זעתר טרי
מיץ לימון
אופן ההכנה
דגים –
1. משמנים בשמן זית, ממליחים, זורים טימין.
2. צולים במחבת כ- 2-3 דקות
קרם ארטישוק –
1. מבשלים ארטישוק ירושלמי עד לריכוך בנוזל הירקות.
2. מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה, מוסיפים שמנת, לימון ומלח.
תוספת ארטישוק –
1. חולטים את הארטישוק כ- 5 דקות במים חמים.
2. מטגנים שום, מוסיפים עגבניות, בצלים ושאר המצרכים.
3. מוסיפים את הארטישוקים החלוטים. מתבלים במלח ולימון.
אופן ההגשה:
במרכז הצלחת מניחים את קרם הארטישוק, מעל תוספת הארטישוק ומעל את פילה הדג.
מגיש: יוסף ל
מקור: המתכון באדיבות שף אביב משה ומסעדת מסה
שתף את המתכון