חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דואט של אנטריקוט וסינטה בבלסמי שמן זית ופרמז'ן על מצע רוקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת בשר גדולה וטעימה, השלוב של שני סוגי הבשר עם שמן הזית הבלסמי והפרמז'ן אלוהי.
דואט של אנטריקוט וסינטה בבלסמי שמן זית ופרמז'ן על מצע רוקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת בשר גדולה וטעימה, השלוב של שני סוגי הבשר עם שמן הזית הבלסמי והפרמז'ן אלוהי.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 סטייקים אנטרקוט (כ 250 גרם כ"א)
2 סטייקים סינטה (כ250 גרם כ"א)
למישרה:
3 כפות שמן זית
שתי כפות חומץ בלסמי איכותי
למצע:
צרור עלי רוקט
קילופי פרמז'ן אמיתית איכותית
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
½ כפית מלח גס
אופן ההכנה
משרים את הסטייקים כל 10 דקות בשמן הזית וחומץ הבלסמי (אין להשרות לזמן ממושך יותר מפני שהחומציות של הבלסמי עלולה "לבשל" את הבשר). מחממים מחבת יצוקה כבדה לחום גבוהה מאוד ומתחילים בצליית האנטרקוט, כאשר הופכים את האנטרקוט מוסיפים את הסינטה שצריכה צליה קצרה יותר וצולים מעט פחות מהדרגה הרצויה. חותכים את הסטייקים לרצועות עבות (ברוחב כ-1 וחצי ס"מ). וממשיכים לצלות כ דקה.
בזמן צליית הבשר מערבבים בקערה את עלי הרוקט על שמן הזית הבלסמי והמלח.
מסדרים שתי צלחות:
מטפטפים מעט שמן זית ומעט בלסמי על כל צלחת, מפזרין מען קילופי פרמז'ן בנדיבות, מפזרים מחצית מהרוקט על כל צלחת ומעל לכל מסדרים את רצועות הסטייק ומפזרים עוד פרמז'ן.
מגיש: moses
מקור: אישי
שתף את המתכון