מניחים 2 רצועות של נייר כסף כך שיחצו זו את זו באלכסון על תבנית אפייה. מניחים את ההודו על הנייר. משפשפים את ההודו מכל הכיוונים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל. מניחים את פרוסות הבייקון על חזה ההודו. עוטפם את ההודו בנייר הכסף ומוודאים כי הוא סגור היטב אך לא מהודק מדי. אופים כ-40 דקות במדף התחתון של תנו שחומם מראש ל-220 מעלות. מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים שלוש שעות ורבע נוספות. מסירים את נייר הכסף ומוציאים את פרוסות הבייקון על מנת שהעור של ההודו ישחים. מעלים את החום ל-200 מעלות ואופים עוד 45 דקות. יוצקים לעיתים תכופות ממיצי הבישול. מוציאים מהתנור ומניחים בצד לנוח בין חצי שעה לשעה. רק אז ניתן לפרוס מן ההודו המוכן.