חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


החמין של שבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יום לפני הבשול משרים את החומוס ואת השועית במים מחלפים את המים כמה פעמים.
החמין של שבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יום לפני הבשול משרים את החומוס ואת השועית במים מחלפים את המים כמה פעמים.
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה,ביצים,חומום,שעועית,חיטה,בצל ,בשר ראש,גידים,מלח,פלפל שחור,פלפלת מתוקה ביצים
אופן ההכנה
חותחים הבשר לקוביות ואת הגידים מחממים סירעם שמן ותגנים מכול הצדדים.
מוסיפים את השועית והחומוס את תפוחי האדמה מוספים מים עד כיסוי החומרים מתבלים לפי הטעם פלפלת אדומה יש להוסיף שתי כפות בנוניות פלפל לפי הטעם ומלח.
את החיטת מבשלים בשיר קטו מוסיפים מלח פלפל בצל שום בסוף הבשול מכנסים לסקית בשול
ולסיר החמין מנקבים מספר חורים בצד העליון של הסקית
מבשלים במשך שעתים מעבירים לפלטת שבת לילה עד הסעודה מכסים את הסיר במגבת אם יש צורך מדי פעם להוסיף מים לא יותר מדי החמין צריך להיות יבש במידה כי הוא מתבשל יותר על המיצים שהבשר והגידים מפרישים
בתאבון.
זה אחד החמינים שמלקקים את הסיר בסוף.
מגיש: גולדי
מקור:
שתף את המתכון