חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


המבורגר בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המבורגר בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר משובח לא רזה במיוחד קצוץ דק מאוד אנטריקוט שמן או סינטה שמנה במיוחד
1 בצל גדול קצוץ דק מאוד
½ כוס שמן זית
½ - ¾ כוס בירה לבנה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח ים
1 כף רוטב ברביקיו
1 כף קטשופ
מעט טבסקו
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל בשמן הזית עד הזהבה. מקררים ומוסיפים את כל החומרים כולל השמן שבו טוגן הבצל לקערה, לשים היטב, יוצרים 5 קציצות עבות (ניתן לפזר מעט פלפל גרוס מעל כל קציצה) ומניחים למנוחה של מספר שעות במקרר
2. מטגנים על מחבת ברזל חמה עד למצב שהקציצה פריכה היטב מכל הצדדים (בשר באיכות כזאת כדאי לאכול כשהוא עדיין אדום בפנים). מי שרוצה לקבל קציצה יותר פריכה שיקמח אותה קלות לפני הטיגון.
3. מגישים לפי כל כללי הטקס: לחמניות, בצל, חסה ועגבניה. אפשר אפילו להכין מיונז-שום לבד ולשתות עם בירה או עם בלאדי מרי.
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון