400 גרם כף או צאך בקר טרי טחון עם 100 גרם שומן כבש
1 בצל גדול קלוף קצוץ דק מאוד
3 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון
3/4 כפית בהראט ערבי
קורט צילי יבש טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מחממים מחבת כבדה. כאשר היא חמה, מוסיפים שמן ומחממים היטב. מטגנים בצל להזהבה, מוסיפים למחבת את הבשר ומשחימים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות. מוסיפים שום, מתבלים, ובסיום הטיגון מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומורידים מהאש.