חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו/טונה בעלי נורי (אצות)-סושי טונה/הודו קלי קלוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו/טונה בעלי נורי (אצות)-סושי טונה/הודו קלי קלוטו brמדהים ביופיו על הצלחת טבעות עם ציפוי קריספי ירוק וטעים brותוכן או ורדרד או לבן br
חזה הודו/טונה בעלי נורי (אצות)-סושי טונה/הודו קלי קלוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו/טונה בעלי נורי (אצות)-סושי טונה/הודו קלי קלוטו brמדהים ביופיו על הצלחת טבעות עם ציפוי קריספי ירוק וטעים brותוכן או ורדרד או לבן br
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
6 רצועות חזה הודו/טונה 3X3 ס"מ אורך עד 15 ס"מ
לבקש מהקצב או מוכר הדג לחתוך מכניסים למישרה למשך 3 שעות לפחות
אוללילה.
למישרה
1/4 כוס שמן תירס
1 כפית שמן שומשום
1 כף לימון
1/4 כוס רוטב סויה )לטעום באם מלוח לא להוסיף מלח(
1 כפית מלח גס )ראה הערה(
1 כף פפריקה
1/2 כפית פלפל לבן
2 כפיות שום כתוש
1/4 כוס יין לבן יבש )לא חובה(
או 1/4 כפית חומץ בלסמי
אופן ההכנה
הכנה
על קרש מטבח יבש מניחים עלה אצה )נורי( מניחים נתח
הודו או טונה מהמישרה מניחים לרוחבו של החלק הצר ומגלגלים באופן
מהודקב 5 הס"מ האחרונים מורחים מעט שמן ומדביקים חותכים את הגליל
לשנייםעם בכין חדה ובעדינות.
את הגלילים צורבים על מחבת טפלון עם מעט שמן זית הודו כ 3 דקות
בכל צד
טונה כ 1.5 דקות בכל צד
הגשה
הודו/טונה מצננים מעט ופורסים בסכיו חדה לטבעות בעובי 1 ס"מ
ניתן להוסיף בצד גינגר מוחמץ
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון