חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף בקרם קוקוס ואבקת קארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף בקרם קוקוס ואבקת קארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ חזה עוף חתוך לקוביות
½ קופסא של קרם קוקוס
2 כפיות נדיבות אבקת קארי
7 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
½ בצל פרוס דק
1 שן שום קצוצה דק
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ דק
½ פלפל חריף קצוץ דק
מעט מלח
שמן
אופן ההכנה
במחבת רחבה מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום, הזנגביל והפלפל החריף ומערבבים ביחד כדקה. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים ביחד, תוך ערבוב, כשתיים-שלוש דקות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב ביחד במשך כשתיים עד שלוש דקות. מוסיפים את הקארי ומעט מלח. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה כשתיים שלוש דקות ומורידים מהאש.
מגישים חם עם אורז לבן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון