חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"חילבה תימנית" מעשה יד בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"חילבה" הסלט האולטימטיבי של יהדות תימן בלי זה זה כאילו אין אוכל
"חילבה תימנית" מעשה יד בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"חילבה" הסלט האולטימטיבי של יהדות תימן בלי זה זה כאילו אין אוכל
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
3 כפות אבקת חילבה
1 כפית מלח
מים להשריה
לימון
כפית עד 2 כפיות סחוג או אריסה או פלפל צומה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. משרים את אבקת החילבה במים במשך כ-3 שעות.
2. מעבירים לקערה ומקציפים בעזרת מיקסר. מוסיפים מדי פעם כמה טיפות מים
ומעט מלח. ואת הסחוג
3. סמוך להגשה מוסיפים את הלימון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: זמירה
שתף את המתכון