שמים בקערה של המיקסר את 2 סוגי הקמח עם השמרית ומערבבים קלות.
בנפרד מערבבים שמן, מים, סילאן,מלח,ביצים. יוצקים את תערובת הנוזלים בהדרגה לקערת המיקסר תוך הפעלתו במהירות איטית (למניעת השפרצה..). מערבלים עד שהבצק שנוצר נפרד מדפנות הקערה.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ללישה ידנית של מספר דקות עד שמרגישים שהוא גמיש, נעים למגע ולא דביק. יוצרים כדור ומניחים אותו בקערה ומורחים אותו בשמן קנולה מכל צדדיו. מכסים במגבת מטבח לחה ומתפיחים אותו כשעה או עד שיכפיל את נפחו.
טופחים עליו להוציא ממנו את האויר ולשים שוב מספר דקות. מחלקים אותו ל-3 ויוצרים מכל חלק גליל באורך הרצוי של החלה. קולעים את הגלילים לחלה ומניחים אותה בתבנית משומנת. מורחים את החלה במעט מים ומפזרים את הציפוי המועדף.
מניחים להתפחה נוספת של 30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות. מחכים כ-5דקות לפני שמשחררים את החלה מהתבנית ומעמידים אותה על רשת לצינון.