חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

חמאת שקדים-וניל ל"קרואסון" או לכל מאפה אחר
חמאת שקדים-וניל – מצוינת למילוי של "קוראסונים", קרפים, פנקייק, בלינצ'ס, brעוגות, ואפילו סתם למרוח אותה על לחם מטוגן ולהנות. brהיתרון – אפשר לשמור אותה בקירור כשלושה חודשים!
הוראות
מרכיבים
  1. 1 תרמיל וניל טרי
  2. 150 גרם חמאה
  3. 1 כוס (100 גרם) שקדים קלופים, פרוסים
  4. ½ כוס סוכר
אופן ההכנה
  1. חוצים את תרמיל הוניל לשניים ומניחים אותו ביחד עם החמאה במחבת בעלת תחתית עבה.
  2. ממיסים את החמאה על אש נמוכה, ומשגיחים שלא תישרף.
  3. כשהיא נמסה לגמרי, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב על אש נמוכה, עד שגם הוא נמס.
  4. מצננים את החמאה עד שהיא חוזרת למצב מוצק.
  5. מעבירים למעבד מזון ומערבלים ביחד עם השקדים, עד שמתקבלת מעין משחה.
  6. מעבירים לכלי אטום, ומאחסנים במקרר.