חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין- צ'ולנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין- צ'ולנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כוס שעועית אדומה
כוס שעועית לבנה
כוס גרגירי חומוס
כוס גריסי פנינה
5 כרעיים מחולקים ל ירך ושוק
בצל גדול קצוץ
3 כפות דבש
3 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
ראש שום מפורק ומקולף
כף פפריקה מתוקה
כף מלח כף פלפל
קישקע
חצי כוס שמן
אופן ההכנה
1. לילה לפני להשרות את השעועית בהרבה מים. מומלץ להחליף את המים כל כמה שעות.
2. לשים את השמן בסיר גדול ולטגן את הבצל.
3. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה.
4. מעל תפוחי האדמה לשפוך חצי מהשעועית ומגריסי הפנינה
5. לסדר את חלקי העוף ומעל את יתר השעועית והגריסים.
6. לתבל במלח פלפל פפריקה . לשפוך מעל את הדבש.
7. להניח את הקישקע מעל הכל.
8. לכסות במים על לגובה של סמ מעל כל התבשיל. להביא לרתיחה ולבשל על הגז כ20 דקות.
9. להכניס לתנור מחומם ל 180 מעלות. להוריד את הטמפרטורה ל80 מעלות ולהשאיר כל הלילה.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון