חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים ופטריות בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוביות חצילים ופטריות מטוגנים, אפויים בתנור במעטה פירורי-לחם בחמאה וקשקוול
חצילים ופטריות בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוביות חצילים ופטריות מטוגנים, אפויים בתנור במעטה פירורי-לחם בחמאה וקשקוול
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
2 סלסלות קטנות פטריות טריות
4 פטריות שיטאקי יבשות
כוס מים חמים
בצל בינוני קצוץ
כף קמח
ביצה
כוס גבינת קשקוול
4 כפות גדושות חמאה
4 כפות פירורי-לחם
מלח, פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. משרים את פטריות השיטאקי במים חמים 20 דקות, גוזמים את הגזע, חותכים לפרוסות דקות ואח"כ לקוביות. שומרים את מי-ההשריה.
2. חותכים את פטריות השמפיניון לפרוסות ואח"כ לקוביות.
3. מקלפים את החצילים, חותכים לפרוסות ואח"כ לקוביות, ממליחים. שמים במסננת ל-20 דקות להוצאת המרירות.
4. מטגנים את הבצל בשמן, כשהוא זהוב מוסיפים את החצילים וממשיכים לטגן-לבשל עד להתרככות.
5. מוסיפים את 2 סוגי הפטריות ומטגנים-מבשלים מעט. מוסיפים את מי ההשריה של השיטאקי, ומבשלים את כל התערובת עד שהנוזלים מתאדים.
6. מערבבים כף מים, כף קמח וביצה, שופכים על התבשיל ומערבבים דקה על האש. ממליחים ומפלפלים.
7. מחממים חמאה במחבת, מוסיפים 4 כפות פירורי לחם ומערבבים לצבע זהוב בהיר.
8. מעבירים את החצילים-פטריות לתבנית, מפזרים מעל את תערובת פירורי-הלחם, ומעליהם את הקשקוול.
9. אופים בתנור טורבו בחום 180 מעלות כ-20 דקות.
מגיש: דפני
מקור:
שתף את המתכון