טארט שוקולד בננה וקרמל-טעם של ילדות
יש כאלו ששומעים את המילה טארט וישר נסוגים."זה לא בשבילי עשיתי פעם ולא הצליח". אז רק שתדעו שאין פה קסמים או תיחכומים אלא הקפדה על כמה כללים והכי חשוב התנסות ואימון:אני מכינה טארטים ללא הרף ועדיין מדי פעם יצא לי בצק סרבן או בעייתי אך השאלה היא רק איך להפוך לימון ללימונדה ולהציל את המצב. br br הטארט שלפנינו הוא טארט סטייליסטי במיוחד,עם ניחוח של פעם בדמות השילוב של שוקולד בננה(זוכרים?ארטיק ,קרטיב שוקולד בננה),אבל עם טוויסט משלו ושידרוג קרמלי למדי. לשם הכנת הטארט יש להקדים ולהכין כמובן את הקלתית,את הגאנאש שוקולד,ולרכוש בננות-שהן כבר עשו את העבודה עבורנו ובאו מוכנות. br brאל תיבהלו מ"רשימת המכולת" שלפניכם ,והרשו לעצמכם להתפרע עם השילובים.אין לכם בננה?גם טארט שוקולד קרמל זה מצוין,לא מתחשק לכם להכין קרמל?אז וותרו.אבל אל תוותרו על העשייה! ,פשוט צריך להעיז ולנסות פעם אחת-הבאה תהיה קלה יותר. br br br br br br br brטארט דאבל שוקולד,בננה וקרמל br br