חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט קייבסקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות על בסיס מרנג
טורט קייבסקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות על בסיס מרנג
הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
9 חלבונים
240 גר' אבקת סוכר
50 גר' קמח רגיל
150 גר' אגוזי מלך קצוצים או בוטנים קצוצים
לקרם:
160 גר' חמאה
1 כפית קוניאק
1 כפית קקאו
2 גר' סוכר וניל
1 ביצה
90 גר' חלב
125 גר' אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. בסיסי: לערבב את האגוזים עם קמח ו 190 גר' אבקת סוכר.
2. להקציף את החלבונים. בסוף ההקצפה להוסיף את אבקת הסוכר שנותרה (50 גר').
3. לערבב את קצף החלבונים עם תערובת הקמח.
4. לאפות 2 בסיסים.
5. קרם: לערבב את החלב עם אבקת סוכר ולהרתיח.
6. להקציף מעט את הביצה ולהוסיף אליה את החלב המורתח.
7. להחזיר לכיריים,להביא את התערובת לרתיחה ולכבות את הלהבה.
8. לקרר את התערובת.
9. להקציף את החמאה. תוך כדי הקצפה להוסיף לאט לאט את תערובת החלב, קוניאק, את אבקת הקקאו וסוכר וניל.
להרכיב את העוגה: שכבת בסיס, שכבת קרם, שכבת בסיס. למרוח את הקרם גם מסביב לעוגה ולפזר מעט אגוזים קצוצים.
מגיש: lee75
מקור: ספר מתכונים רוסי
שתף את המתכון