חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

טפס קורקבנים
הוראות
מרכיבים
  1. 500 גרם קורקבנים עוף
  2. חצי בצל קצוץ
  3. 1 עגבנייה חלוטה וחתוכה לקוביות
  4. עלה דפנה
  5. מעט פפריקה ופלפל שחור
  6. 300 גרם גרגרי חומוס מבושלים
  7. מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. מנקים את הקורקבנים, שוטפים היטב, וחולטים במים כארבעים דקות. מסננים ושוטפים שוב במים. מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את העגבנייה. מוסיפים את הקורקבנים. מוסיפים את עלה הדפנה, הפפריקה והפלפל השחור. תוך כדי בחישה מוסיפים מים, שיכסו את הקורקבנים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי עד שהקורקבנים יתרככו מאד. מוסיפים את החומוס ומערבבים. מגישים חם.