חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

יין חם מתובל
ליווי מושלם לערב קר של חנכיות וסופגניות .
הוראות
מרכיבים
  1. 1 בקבוק יין אדום יבש ( באיכות שתייה)
  2. קליפה מלימון אחד, שהוסרה בקולפן ירקות
  3. 4 תפוזים ( 3 סחוטים למיץ, והרביעי קלוף וחתוך לקוביות)
  4. 1/3 כוס סוכר
  5. 1 מקל קינמון
  6. 5 מסמרי ציפורן שלמים
  7. 3 תרמילי הל שלמים
  8. 1/2 כוס רום ( לא הכרחי)
אופן ההכנה
  1. מחממים בסיר את כל החומרים מלבד הרום, עד לסף רתיחה
  2. מקפידים להימנע מרתיחה ממש, כדי לא לנדף את האלכוהול.
  3. מערבבים ומוודאים שהסוכר נמס, טועמים ומוסיפים עוד סוכר אם רוצים.
  4. מורידים מהאש ומוסיפים את הרום, אם משתמשים בו.
  5. שותים חם.
  6. אם המשקה התקרר, אפשר להחזיר את הסיר לכיריים ולחמם בעדינות, מבלי להרתיח.