חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

כופתאות מצה ("קניידלעך"):פחות ביצים ועם פטנט של בצק מבושל
ל"קניידלעך" המסורתיים של פסח, ישנם מתכונים רבים. רובם עתירי ביצים ולכן, brלא מומלצים במיוחד לכולסטרול . brהמתכון הזה הוא מופחת ביצים ועושה שימוש בבצק רבוך, מבושל, הגורם לתפיחת הבצק.
הוראות
מרכיבים
  1. 2 כפות שמן
  2. ¾ כוס מים רותחים
  3. כוס קמח מצה
  4. כפית שטוחה מלח (אפשר פחות למעדיפים הפחתת נתרן)
  5. 1/8 כפית פלפל שחור
  6. ביצה
  7. סיר עם מים רותחים
  8. ניתן להכפיל הכמויות ליצירת כמות גדולה יותר
אופן ההכנה
  1. מערבבים את החומרים- למעט הביצה – בסיר. מבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב ועד שהבצק נושר בקלות מהדפנות.
  2. מערבבים במהירות את הביצה ומקררים שעה.
  3. מבשלים כופתאות בגודל אגוז מלך 20 דקות במים רותחים.מוסיפים למרק עוף .